Alle producten in onze webshop zijn veganistisch (evenals alle verpakkingen). Dat alle producten veganistisch zijn, is voor ons het aller belangrijkste, omdat we vinden dat er geen dieren hoeven te lijden. Wij houden van dieren en daarom zijn al onze producten “cruelty free” (oftewel dierenleed vrij).
We vinden het belangrijk om wat terug te doen en daarom gaat een gedeelte van de winst naar een goed doel dat opkomt voor dieren en/of het veganisme promoot.


Alle ontwerpen worden eerst met de hand getekend. Wanneer het ontwerp compleet is, maken wij er een digitaal ontwerp van
dat we gebruiken voor onze producten.

Art Prints:
alle art prints worden geprint met veganistische (zonder dierlijke ingrediënten) inkt op lichtecht papier, waardoor ze beter resistent zijn tegen licht. Alle artprints zijn gesigneerd door de kunstenaar en soms wordt er een handgeschreven quote bijgeschreven

Keramiek: alle ontwerpen worden met de hand aangebracht op het keramiek, waarna zij worden gebakken in een pottenbakkersoven op
een temperatuur van bijna 900 graden Celcius. Omdat zij op zo een hoge temperatuur worden gebakken, “smelten” de ontwerpen in het glazuur,
wat ze ontzettend sterk maakt. Ze zijn bestand tegen krassen en vervagen niet EN ze zijn vaatwasser en magnetron bestendig.


Ik (Joeke) ben altijd een dieren liefhebber geweest. Voordat ik veganist werd, dacht ik niet na over de gevolgen van mijn eetgewoontes.
Ik ging er van uit dat alle dieren met respect worden behandeld, zoals ik mijn eigen huisdieren behandel. Dat er goede regels zijn hoe dieren behandeld worden. Door veel uit te zoeken over de bio industrie, weet ik nu dat dit een grote leugen is. Ik heb besloten dat ik niet langer bij wil dragen aan dierenleed en ik heb mijn levensstijl verandert. Het is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt en het enige waarvan ik spijt heb is dat ik het niet eerder heb gedaan. Ik heb spijt dat ik ervan uit ging dat het eten van dieren en dierlijke producten aanvaardbaar was, omdat iedereen het doet en de samenleving je verteld dat het normaal is.

Ik neem het mijzelf nog steeds kwalijk dat ik niet zelf nadacht, dat ik dacht dat het nemen van een leven oke was.
Ik zou mijn eigen huisdieren nooit pijn doen, dus waarom heb ik wel andere dieren pijn gedaan door vlees en dierlijke producten te eten in het verleden?


Door veganist te zijn, hou ik van alle dieren zoals ik hou van mijn huisdieren.


Al sinds ik jong was hou ik ervan om te tekenen en te schilderen. Creativiteit is mijn passie.
“Art makes you forget and remember.”

Bijna al mijn tekeningen zijn dieren of hebben met de natuur te maken, omdat dit mij het meeste inspireert.
Met mijn kunst probeer ik andere mensen te inspireren lief te zijn voor dieren en een veganistische levenswijze te overwegen.

Als je het leuk vindt om te zien waar ik mee bezig ben? Volg mij dan op instagram 🙂

PS: Ik ben altijd geïnteresseerd in samenwerkingen. Mocht je interesse hebben om samen te werken, neem dan gerust contact met mij op.
Als je een uniek ontwerp wil laten maken, kijk dan hier.
(Als je vrijwilliger bent van een goed doel dat zich inzet voor dieren en/of het veganisme promoot? Ik help graag waar ik kan, stuur mij gerust een berichtje om de mogelijkheden te bespreken)

———————————————————————————————————————————————————————————

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand